Nejnovější recenze ze sekce Krejčovské panny
- nastavitelné rozměry včetně délky zad
- snadno se přenáší, snadná manipulace
- možnost zkoušení kalhot
- figurína prakticky nemá prsa - pokud nešijete na velmi mladou dívku je vždy nutné použít podprsenku a vycpat
vybrala jsem tuto krejčovskou pannu, protože se mi u ní zdál nejlepší poměr cena/výkon; skvělá je možnost zkoušení kalhot, výška se mi zdá dostačující; panna je lehoučká a přitom odolná a stabilní, dobře se přenáší a přenastavuje; obchod "sicistroje-shop.cz" ji nabízí za velmi slušnou cenu :-)
- Kvalita a cena
- lehký
cenová dostupnost
jednoduchá instalace
- Snadná manipulace
- Černá barva
- Podstavec ze dřeva
- Plastový výrobek
- Nejdůležitější části výrobku - regulační šrouby, jsou plastové. Navíc z nekvalitního plastu
- Vzhledem z provedení je cena vysoká
Čekala jsem kvalitnější výrobek. Šrouby jsou po prvním nastavení panny celé ožvýkané a myslím, že častější změnu nastavení nevydrží. Lituji, že jsem si za mnohem nižší cenu nekoupila polystyrenovou aranžérskou figurínu. Přiložený značkovač délky oděvu měl rozlámané koncovky stojánku. Pokud chcete pannu jen jako dekoraci, dala by se doporučit, jelikož na pohled nevypadá špatně. Chcete-li ji však používat k šití, volila bych asi něco jiného.
- Výrobek splnil mé požadavky, nemám co dodat.
- Žádná nevýhoda.
Konečně budu mít možnost jednodušeji upravovat oblečení nejen pro sebe, ale i pro mé dospělé dcery, které mají své rodiny a nejsou stále k dispozici.
Vyhovuje i cena, výrobek je dle mého názoru dostatečně kvalitní a pro domácí švadlenky je velkým pomocníkem.
- Hezký dekorativní
- Jako na obrázku
- Nedá se opravdu používat jako pana na šití, je to prostě jen hezká dekorace
S delšími nehty je klasický náprstek naprosto nepoužitelný. Pro patchwork je tento prstýnkový mým nepostradatelným pomocníkem.
- došlo poškrábané
vypadá dobře, dobře se nastavují míry
Objednala jsem si krejčovskou pannu s možností úpravy mír dle postavy na kterou šiji a je to výborné
Výrobek je nedokonalý, nevhodný pro profi práci, pouze pro hobby. To jsem potřebovala a mě vyhovuje.
Při této kvalitě by měl být určitě levnější.
Krásné provedení, včetně krčku. Noha vypadá elegantně.
Cenová dostupnost.
- je to dárek pro dceru a již je plně v pernamenci
- Velmi snadné nastavení u
- Špičkové provedení
Opravdu kvalitní výrobek
používám krátce, zatím podle představ
- Slouží a současně je to i pěkná dekorace
Zobrazuji 121 - 140 ze 214 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...11 Další »